Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

 

Sökmotoroptimering

Vi bygger alltid våra webbplatser med sökmotoroptimering (SEO) i åtanke.
Mycket av jobbet därefter kan du göra själv.

Tips om sökmotoroptimering

I takt med att det blir allt svårare att "fuska" sig till en bra sökmotorplacering med t.ex. länkfarmar läggs mer och mer vikt på bra innehåll och en välgjord webbplats. Förutom att vi som användare får bättre sökresultat med mindre spam innebär detta att det nu finns ännu mindre anledning än tidigare att anlita de s.k. SEO-experterna som använder sig av olika tveksamma metoder för att boosta din webbplats SEO-ranking.

Det allra bästa sättet att få en högre ranking hos sökmotorerna än dina konkurrenterna är att till att börja med se till att ha bättre produkter och tjänster, erbjuda större värde för kunden och en bättre användarupplevelse. Har man dessutom en responsiv webbplats som fungerar på alla plattformar, som datorer, surfplattor och smartphones, är man nästan hemma.

För fler tips, kolla på Googles video nedan, och vill du fördjupa dig ännu mer i SEO så kan vi varmt rekommendera Googles SEO Starter Guide.


Google's SEO-tips för webbplatsägare