Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

 

Om Smalltown Media

En kreativ design- och webbyrå i hjärtat av Värmland.

Lotta Arenö

Hej

Lotta Arenö heter jag och jag driver Smalltown Media från mitt hem i Brunskog utanför Arvika, några mil ifrån Sunne och Karlstad, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo.

På nittiotalet utbildade jag mig till informatör på Karlstads universitet och Falmouth College of Arts, med inriktning mot webb och grafisk design. Sedan dess har jag haft webbdesign som yrke.

Mellan 1999 och 2004 jobbade jag som webbdesigner i London. Mitt första jobb i London var på Icon Medialab, där jag fick uppleva it-boomen och sedermera även it-kraschen på nära håll. När Icon Medialab avvecklade sitt londonkontor hade jag förmånen att få starta upp webbavdelningen på designbyrån Indigo (idag Fabrik Brands).

Efter några år på Indigo valde jag att säga upp min anställning för att starta eget. Jag fortsatte att frilansa på Indigo och anlitades som frilansande webbdesigner av flera av Londons större reklam- och webbyråer som Razorfish, Fitch och Ogilty.

Brunskog, Arvika, Värmland

Det här är Smalltown Media

År 2004 återvände jag till mina hemtrakter i Värmland och startade Smalltown Media för att kunna kombinera livet på landet med världens roligaste jobb – ett beslut som jag aldrig har ångrat.

Till en början fortsatte jag frilansa för olika webbyråer i London, Karlstad och Arvika, men med åren har Smalltown Media utvecklats till en komplett designbyrå och webbyrå med egna kunder. Ibland tar jag hand om hela projektet själv och andra gånger i team med några av de duktiga programmerare, grafiker, copywriters osv som finns i mitt nätverk.

Smalltown Media levererar idag webbplatser, webbutiker, grafiska profiler och trycksaker till kunder runt om i Sverige, Norge och Storbritannien, och har spetskompetens inom e-handelsplattformen OpenCart och MODX CMS.