Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

 

Skräddarsydda hemsidor

Hos Smalltown Media kan du få hjälp med enstaka insatser för din
webbsatsning eller med hela processen, från strategi till design och utveckling.


Övriga tjänster

Text

Genomtänkt innehåll är A och O för att kommunicera ditt budskap. I vårt nätverk finns erfarna skribenter och översättare som producerar professionella texter som ger resultat.

Bild

Har du inte egna bilder så kan vi hjälpa till att leta upp, köpa in och anpassa bilder från bildbanker som förstärker budskapet, eller anlita en fotograf. Även resurser inom illustrering, animering och video finns.

Webbhotell och e-post

Vår partner iPeer är specialiserad på att leverera högkvalitativa och innehållsrika hostingtjänster[?] till små och medelstora företag. De har mångårig erfarenhet inom webbhostingområdet och erbjuder allt från domäner, webbhotell, databaser, VPS samt dedikerad server. Om du gör din beställning via vår partnerwebb eller låter oss beställa åt dig så hjälper vi utan kostnad till med ompekning av ditt domännamn.

Beställ webbhotell hos iPeer

Domännamn

Domännamn[?] kan du enkelt registrera själv hos t.ex. iPeer eller Loopia.

Köp aldrig domännamn från en telefonförsäljare eller via reklamutskick – det är oftast bluff! En domän ska inte kosta mer än en hundrig eller max två per år. Be oss om hjälp om du är tveksam, och läs gärna tipsen från stiftelsen .SE innan du registrerar din domän.

Registrera domännamn hos Loopia

Timbank

Med en timbank får du ett fördelaktigt pris för uppdateringar och underhåll av din webbplats och regelbundet arbete med grafiskt material.

Supportavtal

Du som vill sköta uppdateringarna av din webbplats själv har möjlighet att teckna ett fördelaktigt supportavtal för telefon- och mejlsupport.

MODx CMS

För att en webbplats ska kännas levande måste den hela tiden förändras. Med ett bra CMS (innehållshanteringssverktyg[?]) kan ni göra detta själva och på så sätt spara både tid och pengar.

Varför MODx?

Vi har valt att basera nästan alla våra webbplatser på ett CMS som heter MODx, som är marknadens kanske mest flexibla och lättanvända innehållshanteringssverktyg. Det innebär att även den med begränsad datorvana kan lägga in material och göra uppdateringar, och till skillnad från en bloggplattform som WordPress har vi total kreativ frihet när vi designar din hemsida.

En annan fördel med ett CMS som MODx som är i öppen källkod är att det är fritt för alla att använda och anpassa, utan licenskostnad, och du låser dig inte till någon hyreslösning eller en specifik leverantör.

MODx CMS